Activiteiten

De Voetbal Academie Hoogeveen onderscheidt de volgende activiteiten:

'Trainen als een prof'

Bij de 'Trainen als een prof' trainingen wordt er getraind volgens ons Skills & Performance Programma.

Dit houdt in dat er aandacht is voor de ontwikkeling van coordinatie, stabiliteit, wendbaarheid en snelheid in combinatie met voetbalvormen. De nadruk bij de technische vaardigheden zal liggen op het ontwikkelen van de functionele techniek.

Daarnaast staat er elke training een thema centraal in aanvallen of verdedigen.

De trainingen zijn voor iedereen van 8 t/m 14 jaar toegankelijk.

Indeling van de groepen zal zijn op basis van niveau. Dit om de spelers uit te dagen op hun eigen niveau en niet leeftijdgebonden.

De trainingen lopen het hele jaar door.

 

Ons doel is om elke speler  te ontwikkelen naar zijn of haar eigen niveau om zo een betere voetballer te worden en uiteindelijk jouw eigen top te halen.

 

Selectie trainingen

De selectie trainingen zijn bedoeld voor spelers die net buiten de boot zijn gevallen bij een BVO of op amateurniveau meer uitdaging nodig hebben en zich graag op hoog niveau verder willen ontwikkelen.

Deze trainingen zijn niet voor iedereen toegankelijk. Hiervoor wordt je door ons uitgenodigd.

Deze trainingen zullen 1x per week plaatsvinden en een volledig seizoen duren, uitgezonderd de vakantieperiodes.

Naast de trainingen zullen, met deze spelers, indien mogelijk, in teamverband oefenwedstrijden en/of toernooien worden gespeeld.

 

Voetbaldagen 'Train like a Pro'

Tijdens de vakanties organiseert Voetbal Academie Hoogeveen voetbaldagen voor de jeugd.

Dit houdt in dat er onder professionele begeleiding een dagprogramma is met in de ochtend en middag een training en tussendoor een sportlunch.

De dag wordt besloten met een mooi certificaat!

 

Bootcamp Voetbal

Bij Bootcamp voetbal worden onderdelen van bootcamp gecombineerd met voetbalvormen. Dus kracht, conditie en uithoudingsvermogen opbouwen en fit en gezond worden en blijven, maar dan in combinatie met het leukste spelletje wat er is, voetbal.

Bij deze trainingen maken we gebruik van kleine materialen als kettlebells, elastieken, slam balls etc en uiteraard voetbalmaterialen.

De trainingen zijn voor iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te voeren en vinden plaats in groepen van maximaal 12 deelenemers.

 

Personal Voetbal Training

Bij Personal Voetbal training trainen we 1 op 1 en maken we samen een plan van aanpak om de uiteindelijke persoonlijke doelstelling te behalen.

Dit begint altijd met een intake gesprek, waarin we bespreken wat je achtergrond is, wat je graag wilt ontwikkelen om beter te worden en hoe we hier een stappenplan voor gaan maken.

Persoonlijke doelstellingen kunnen liggen op het gebied van technische vaardigheden, performance of levensstijl.

Voedingsadvies kan hier een onderdeel van zijn.

 

ce, waarbij we persoonlijke accenten kunnen leggen, afhankelijk van de ontwikkelingsdoelen per persoon.